Why exhibit
Book now
Exhibitor list

Miért állítson ki?

Terjessze ki hatósugarát több millió potenciális új ügyfélre:

Terjessze ki hatósugarát – Elérhet közel 400 millió potenciális licenc ügyfelet és a nyugat-európai dupláját elérő gazdasági rátát, ebben a régióban folyamatosan hatalmas az érdeklődés a licenc termékek iránt.
Beszéljen a döntéshozókkal és jól képzett lead-ekkel ismerkedjen meg– Széles körű marketing kampányt fogunk folytatni, amely kifejezetten a felső szintű licencjogosultakat, kiskereskedőket és reklámszakembereket veszi célba az egész régióból, sőt azon túl is. A múlt évi rendezvényre 26 országból érkeztek látogatók, akik 90%-a beszerzési hatáskörrel rendelkezett.
Érjen el maximális hozamot minimális befektetéssel – A feltörekvő piacon való üzletkötés merész kihívást jelent bármilyen méretű vállalat számára, és figyelembe vesszük, hogy sokak számára ez viszonylag új terület. A globális licenc közösség számára szervezett rendezvényeink és információs szolgáltatásaink terén szerzett széles körű tapasztalataink azt jelentik, hogy lépésről lépésre végig tudjuk vezetni Önt e folyamaton, és a minimumra szorítjuk le a költségeket a zökkenőmentes működést biztosító, komplex stand csomagjainkkal.


© 2016 Advanstar Communications, Inc. All rights reserved. Privacy Policy